Sivut

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Kaluste-esittelyjä...

Otsikosta voittekin jo varmaan päätellä kaiken:> Lupailin tässä jokin aika sitten laittaa kuvia noista kolmesta MH-kalusteesta, jotka oon rakennellu yhdessä äidin ja isän kanssa, ja tässä sitten tulis:) Laadusta en sano mitään (y)




 Tässä on tää Abbeyn sohva mikälienee, varmaankin kaikkein hienoin näistä kaikista sohvista ja tuoleista. Ite rakastan tota reunan pampulanauhaa (?), ++ tyynyt on ihanat. Ja toi päädyn kierre on kans jotain mitä rakastan c:
 Abbey on nättinä:>
Pakko sanoa että toi asento näyttää jotenki tosi pelottavalta, tuntuu niinku toi sohva keikkais hetkenä minä hyvänsä O__O. Anteeksi, olen outo.
 Dodi, päästiin Clawdeenin sohvaan. (Sweet 1600- Clawdeen!!<3) Se on siis tollanen aika moderni (?) ja yksinkertanen. Tyynyt on irtonaiset, vaikka alunperin halusin niistä sellaset kiinni olevat. Kiitokset äidille, nyt ne on paljon paremmat:)
  Pakko hehkuttaa tähän väliin tätä 1600-Clawdeenia, se on I-H-A-N-A-! Synttärilahjaksi putkahti, ja ensin katoin vähän kulmien alta mutta sitten iski rakkaus... Okei mitä mä selitän? O_O
 <3
 TORALEI! Joo, Toraleille siis tehtiin tollanen ihan perus nojatuoli, vaikka jäi kyllä mun makuun vähän liian matalaks:/ Whatever. Tykkään kuitenkin noista alareunan timanteista & tosta oranssista nauhasta. (Hävettää myöntää että noi nauhat ja timantitkin on äidin ideoimia.) Ja pääsipä mukaan Toralein lemmikkitiikerikin:)
 Tästä kuvasta voi oikeestaan päätellä mitä vaan. Kuvatessa oli sellanen fiilis, että koska Toralei on kissa (kaksimieliset roskiin), se on melko leikissä ja villi. Niin mä sen ainakin nään, ja tää asento on musta tosi leikkisä & villi:D
 Yhyhy, tästä tuli vahingossa melkein samanlainen kun edellisestä, näyttäis vähän siltä kun Tora(lei) olis nousemassa ylös:/
 Tässä on tosiaan lähikuva Abbeyn tyynyistä, tollaset kangasruusut. Ne oli oikeestaan sellasta Sinellin paksua nauhaa, jonka leikkasin kahtia ja ompelin parilla pistolla kiinni taiteltuani ne eka pari kertaa kaksinkerroin:> Toran ja Clawin sohvasta on ihan kokokuvatkin tuolla alempana, mut tästä ei, koska se... feilas. Aika lieventävä ilmaus tosin mutta voivoi :c
 Jajaja toi "pampulanauha" tuli 
samassa paketissa tyynynauhan kanssa, ja tohon reunaan se sitte tällättiin:>

 Clawdeenin sohva ihan pelkilteen. Kamera jotenkin vääristää tota sohvan väriä, oikeesti se on paljon violetimpi:> Mutmut, alla onkin sitten kuva niistä irtotyynyistä.
                                              ^^
 Toran nojatuoli, ja huomautan että noi tyynyt ei tosiaankaan ole noin normaalisti 8D Joo, siinä on tollanen joku jännä irtoistuin (äiti on syytettynä tästäkin), joka ei millään tahdo pysyä paikallaan.
 Alareunan timantit & nauha. 



Siinä ne tämänhetkiset sitten oli, kiitän ja kumarran. Ja anteeksipyynnöt kilometripostauksesta:D

3 kommenttia:

  1. N-noi on ihan oikeesti tehty ITE.... ?!
    Miten sun äitis suhtautuu noin myöntyväisesti nukkeihin? Oma äitini söisi ne, jos niitä vain voisi syödä ! ~ :(

    VastaaPoista
  2. On thety itse juu;D Jajaja enpäs tiedä, kaipa ne vaan on senkin mielestä kivoja:/ Tiedä häntä:)

    VastaaPoista

Kommentoi ihmeessä, en kiellä:)