Sivut

perjantai 25. tammikuuta 2013

Werecat Feardleading 3-pack

Bongasin tämän netistä:




Werecat Fearleading Three Pack!

Ainakin tuolla kuvan kommenteissa on sanottu, että on ihan oikea eikä kustomi.  Jos tämä siis on oikea... voi herranjestas Mattel, jos teiltä loppuu ideat niin ei niitä vanhoja idiksiä tartte käyttää!:D Ensimmäinenkin Fearleading-setti poiki mun tapauksessa aika paljon naampalmauksia; mitä järkeä on pukea basic-nukke kaupasta saatavaan fearlead-asuun?:D Cleo, Ghoulian ja Dracun setissä sentään oli jotain eroja, mut tässä ei ole viitsitty edes muuttaa kampauksia. Miksi, oi, MIKSI?

4 kommenttia:

  1. Olen niin samaa mieltä kanssasi. Ei sitä nyt samoja ideoita tarvitse sataan kertaan käyttää~ Ja vielä toteuttaa näin surkeasti. Mun mielestä jo Dracu, Cleo ja Ghoulia oli aika kamalia. Ainoastaan Ghoulia oli kiva. (Sen asu! <3) Mut nää on vaan basicit kauhusakki-vaatteilla. *syvä huokaus* Olen pettynyt. Hyvin suuresti. Miten Mattel, joka on keksinyt jotain niin ihanaa kuin Skelita, Cupid, Rochelle tms ei muka saa parempaa aikaiseksi kuin nämä iänikuiset ja samat ideat ? Plääh sanon minä. Sama fiilis kuin esim. monien vaatteiden käyttö useasti eri väreinä. Etenkin se Abbeylle tungettu Spectran laukku kalvaa mieltä vieläkin.. ggghh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siun kommentti kuvaa munki mielialaa tästä kuvasta.

      Poista
  2. siis ei kai toi nyt oikeesti voi olla oikee pakkaus? D: ei noi asut ees käy noille, ja muutenkin tosi tylsä ja bläääh.. ihmettelen kovasti jos tollanen setti tulee myyntiin.

    VastaaPoista
  3. Ebayssa ainakin on jo myynnissä. Ekka mikä tuli vastaan niin on tällä hetkellä huudossa ja voittava tarjous 82 dollaria.

    VastaaPoista

Kommentoi ihmeessä, en kiellä:)