Sivut

lauantai 17. elokuuta 2013

Kaupassa on kivaa~

Sorisorisorisorisorisori tästä liian pitkästä postaustauosta, lupaan (tiiän mitä kaikki ajattelee, "taas se pirita lupailee olemattomia") että nyt kun suomeen taas tulee kasoittain uusia nukkeja näin syksyllä, alan postailemaan kunnolla. Mutta jee, mulla on nyt kaikki Picture Dayt kasassa!





Kerrankin kun menin etsimään nukkeja niin löysin sen haluamani :'D Ajatus oli tehdä jotain arvosteluntynkää mut kyllästyin kenkien kohdalla joten saatte lukea PD-Lagoonasta jossain muussa blogissa x) Kerron kuitenkin että hiukset oli sitä perus lagoonalaatua, itse suoristin ne ja letitin varmaan kymmenelle pikkuletille. Ehkä ensimmäinen kerta kun saan oikeesti nukkejen kiharat korjattua xd

Tänään olis toinen cittarireissu tulossa, jos olette lukeneet Monsta High'n tyttöjen blogia niin tiedätte kyllä miksi ;) Ok tuskinpa täällä mitään on, mut aina kannattaa käydä katsomassa.


6 kommenttia:

  1. Tää on livenä todella ihana ~ <3
    Miekin toivoisin että saisin hankkia lähiaikoina 13 Wishes -neitisiä. Onneksi valikoima on hyvä, joten sitä ei tarvitse pelätä.. ^__^"
    Onnea sulle etsintöihin.

    VastaaPoista
  2. tätätätätätätätätät :3 sul on ihana blogii<33

    VastaaPoista
  3. Sulla on ihana blogi! Ostin saman lagoonan tänään huomenna tulee siitä posttaus mun blogiin :) käy kattoon jos kiinnostaa maukannn.blogspot.fi Liityn sun lukijaksi. Kiitos jos liityt mun ;)

    VastaaPoista

Kommentoi ihmeessä, en kiellä:)