Sivut

keskiviikko 11. syyskuuta 2013

LIIKAA OTSIKKOVAIHTOEHTOJA

Otsikkoja on tällä hetkellä neljä, joten lukekaa ne tästä:
-"COMEBAAAACK!!"
-"Jee löysin taikalampun ja lampunhengen"
-"Ihanin Spectra ikinäääää"
-"KASOITTAIN NUKKEJA KAUPOISSA APUAAA"


Hmmjoo. Ensimmäisestä otsikosta aloittaen OON TERVE JEE tai ainakin sen verran terve että jaksoin mennä näytökseen ja jopa tanssia siellä ++ yllätysyllätys kuvasin tuolla märässä ja kylmässä. Tarkotuksena olis elvyttää mun blogi ja postata useammin (PB hiljaa siellä, tiiän että pyörittelet silmiäs), se on luultavasti helpompaa nyt kun tää järkyttävä nukkeaalto taas rantautui suomeen. Asiasta kukkaruukkuun, Gigi on liittynyt nukkeseurueeseen vaikka sen jo kaikki tiesikin. Öääööö allaolevasta kuvasta voikin sitten päätellä lisää, jajaja neljäs otsikko... se kertookin itsessään kaiken. Päästän teidät vihdoin katsomaan ne kuvat koska ei teitä kiinnosta mun tavallistakin sekavampi selitys x)


 Ensimmäinen nukke jonka kiharoihin oon tyytyväinen ilman että alan kihartelemaan niitä kotikonstein. IHME.



 Tästä kuvasta aloin miettimään että onko Speculla taas lisätty lommoposkisuutta?:D kylläjoo tutkin nuket aina huolellisesti köhköh, enkä nyt jaksais kaivaa sitä tuolta kaapista ja alkaa tutkimaan oliskin tosi vaikeeta kurottaa kättä taaksepäin MUTTA ei tällä versiolla ainakaan ole enää niin pyöreet posket kun PD:llä, jes! Tää on ehdottomasti lempparispectra, rakastan tota takkia ja hiuksia!


 Gigikuvia on tosi köyhästi, lisää nukkeja "en-osaa-kuvata-näitä-ja-se-ärsyttää"-listaan xd Pyydän anteeks myös poseista, en tajua mitä ajattelin :'D


En tiedä millon postaan taas, MUTTA SUNNUNTAIHIN MENNESSÄ ja tää on lupaus. Enkä voi edes rikkoa tätä koska käyn valitettavasti koulua ja nyt kaikki ihmiset on lukenut tän xc Postausideoita saa antaa! Kommentitkin kelpais 8)

9 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja tooosi kiva kun postasit taas! :)

    VastaaPoista
  2. Mitenmitenmiten sä saat aina nukeistas kuvia jotka on nille niin hyvin edukseen? :d Kumpikaan näistä neideistä ei oo ollu mulle ikinä mitenkään erityisen innostavan näkösiä, mut tän postauksen luettuani rakastuin molempiin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Toivottavasti sain sut käännytettyä hankkimaan nämä ;)

      Poista
  3. Oih, ihania kuvia ja kauniita nukkeja olet ostellut! nwn
    Spectra on kyllä tosiaan kaunis, mega kaunis O.O!!

    VastaaPoista
  4. Aww toi Spectra on ihana!(paitsi hanskoista en oikeen tykkää)

    VastaaPoista
  5. Mulla on aidea(toi aa tuli tohon tarkotuksella)Niin on kuvahaun kuvia niitä apuna käyttäen on hauska kattoo ton kuvan tahon!Laitan eri nuken kokeilen iten ja vola!!(Mä kokeilen ja ei onnistu ja rageen..) mutt muuten onnistuu!!!!!



    Anteeksi lyhyestä/tylsästä/hyödyttömästä/huonosta kirjoittamisesta mutta kello on vaikka mitä ja en jaksa mutta oli vaan pakko vastata!!

    VastaaPoista
  6. Jostain syystä Blogger on ollut vammake eikä se oo näyttänyt tätä postausta mulle, joten jaksan kommentoida vasta nyt 8)
    Mutta juu. Tämä on Power Ghouls Spectran lisäksi lemppari-Spectrani. Ihanan värinen tukka, ah <3 ja muutenkin upea nukke~

    pyh, hyvin sinä gigiä kuvaat ~

    VastaaPoista
  7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Kommentoi ihmeessä, en kiellä:)