Sivut

perjantai 2. marraskuuta 2012

OOH

Kjehjeh, kävin tänään Cittarissa... ja mitä sieltä löytyikään?

Ghouls Rule-Frankie 29.90€, ALENNUS GR-nukeille<3 Ja todetaanpa sitten heti perään että Frankie ohitti GR-Draculauran Paras Nukke Ikinä-kisassa;) Tästä neidistä lisää huomenna.

Mutta miksi ihmeessä tytöt kokoontuivat olohuoneeseen television eteen?
Clawdeen, Frankie (<3) ja Draculaura kerääntyivät uuninreunukselle istumaan, ja tuijottamaan telkkaria odottavan näköisenä...?
 TARVITSEEKO SITÄ EDES KYSYÄ? 8D
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Noooin, nyt on leffa katsottu... Selitän kohta mielipiteitäni leffasta, joten VAROITAN: Jos et ole nähnyt leffaa etkä halua kuulla yksityiskohtia, ÄLÄ LUE SEURAAVAA TEKSTIÄ:

ÄLÄ LUE JOS ET HALUA SPOILAANTUA (Jos luet tämän joka tapauksessa, turha valittaa):
Leffassa siis Cleo (isänsä ja Neferan painostuksella tosin), Howleen ja muutamaa muu koulun oppilas lähtevät kostamaan "taviksille" kepposia joita kouluun on tehty. Frankie taas lähtee ystävineen Cleon ja kumppaneiden perään estämään aikeet, jottei vain tapahtuisi mitään kamalaa. No, ainahan sitä jotain tapahtuu; Holt jää poliisin haaviin, ja kun uusia kepposia ilmaantuu, tekijää luullaan Holtiksi. Mutta hän se ei ole, ei... (tätä en kerro:D) Romanttisempaa puoltakin löytyy; Draculaura yrittää järjestää Clawdeenille treffit, kun taas Cleo jättää Deucen. Ei tosin omasta tahdostaan, mutta... Jacksonillakin on säpinää btw 8) 8D Yks mainittavan hauska kohta on lopussa, jossa esitellään Draculauran serkku... kimalteleva vampyyri, hmm, mistäköhän otettu? 8) Lopussa esitetään tanssi, jossa kyllä saa nauraa vaikkei sitä ehkä huvittavaksi olekaan tarkoitettu ;'D Entäs kokonaiskuva? No, niin hyvä kuin piirretty lastenelokuva voi olla 8D Kyllä sitä mielellään katsoi, varsinkin kun odotin näkeväni GR-vaatteet tytöillä;) Tälläinen jännä yksityiskohta tuli mieleen; Kuka se keltanaamainen liekkipää on? 8D Aina oon miettinyt että se on Holt, mutta yhdessä kohdassa Jackson ja liekkipää (Harri?) olivat vierekkäin ja mietin että "HEETKONEN EIHÄN TOI VOI OLLA HOLT O_O" Mun havaintokyvyt :D Mut infoa tästä, kiitos :D Hihihi liekkipää ja Abbey 8)<3 Jokatapauksessa suosittelen katsomaan:)
-------------------------------------------------------
TÄSTÄ ETEENPÄIN VOIT LUKEA TURVALLISESTI:

Nojaa, eipä tossa paljoakaan spoilausta tullut, mutta varotoimet kunniaan :D Huomennahan on Pyhäinpäivä, postaus siis tulossa;)

8 kommenttia:

  1. Ite meinasin ostaa tuon dvd yhdestä anttilasta.

    VastaaPoista
  2. Draculauran serkku? haluaa nähdä!!xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin muistaakseni se oli serkku:D Mut se kimaltaa>:--D

      Poista
  3. Keltainen liekkipää on nimeltään Heath Burns, jätkä onkin oma suosikkini koko sarjan kaikista pojista. :D
    Onnittelut uudesta nukesta, itsellenikin kotiutui tänään GR Frankie (GR Clawdeenin kanssa, Cittarin alesta minäkin tytöt hommasin), ja minustakin tuntuu että ainakin tällähetkellä tyttö on ihanin kaikista monstereista! :D Se kimmellys. <3

    VastaaPoista
  4. Onnea uudesta nukesta ! Itsekin tekisi mieleni hankkia, nukkea on niin kiva hipliä kaverillani.. :D
    Pitikin muuten kertoa, kuka se liekkipää on, mutta Izhanen ehti ensin ! D:< (Efi, siis.)

    VastaaPoista
  5. keltanaama on itse Harri Polte :D ja oon kattonut leffan englanninkielisenä YouTubesta :)

    VastaaPoista
  6. Meni Draculauran ohi, oooh! Frankie onkin melkoinen kaunotar :)

    VastaaPoista

Kommentoi ihmeessä, en kiellä:)