Sivut

tiistai 5. maaliskuuta 2013

Asuja susineidille

Muutaman asukokonaisuuden olen saanut kerätyksi uudelle sudenpennulleni, vaikka stock-asu pysyykin päällä. Paitsi jos maanantaina EIKUN ei mitään:)


 Lainattiin isosiskon vaatteita. Ihanan kirkkaat värit, muttaa... njäh. Ja Howleenin tukkatyyli on nyt ainakin toistaiseksi tämä sivuponnari. Tylsää, tiedän, mutta hajanaiset hiukset olivat yön aikana ponnahtaneet ihan pystyyn enkä tahdo suoristaa hiuksia enempää, kiharaaaat<33 Ja poninhäntä sopii tanssiasuunkin ;) Hiukset on kaiketi samanlaista ainetta kuin luurankocamin peruukki, sekään ei pysy nätisti vaan nousee aina aika ärsyttävästi. Tai sitten meidän talossa on magneettinen energiakenttä joka... ei, anteeksi, liikaa H2Oota:D
 Ahihiii minun pieni palleroinennn<33 Anteeks :c Mutta siis blob-CAMin mekko ja älyttömän söpö pallohame. Hame taitaa olla peräisin joltakin sellaiselta pieneltä Steffi-nukelta ?
Sama hame ja Draculauran valokuvauspaita. Hihiii:)<3

Kertokaa toki suosikkinne:)


9 kommenttia:

  1. Kaikki oli mun suosikkeja. ♥ En osaa valita vain yhtä..
    Ite oon kokeillut Ciralle ehkä miljoonaa vaateyhdistelmää, tytteli on vaan niin megasöpö ettei malta pitää tahmaisia näppejään erossa hänestä ja söpöistä vaatteista. Kunpa muillekin nukeille olisi yhtä helppoa keksiä niin söpöjä ja ihania vaateyhdistelmiä !
    Onkohan Twyla samanlainen ? Toivottavasti, sitten täällä asustaisi kaksi söpöläistä.

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Joo, avasin. Itse asiassa ne on tällä hetkellä sellasella pienellä puolippnnarilla, eli siis melkein kokonaan auki:)

      Poista
  3. 2.on aika ihanuus ♥! Ja onnittelut giveawayn voitosta ^^

    VastaaPoista

Kommentoi ihmeessä, en kiellä:)