Sivut

maanantai 25. maaliskuuta 2013

Lagauspäivä ft. Howleen ja Jina

Kuten otsikko kertookin, oon ollut ihan sekaisin koko päivän 8D Kun pääsin koulusta, olin ihan varma että on perjantai. Sitten masennuin kun tajusin että ei ole ;__; Sitten äiti mainitsi jotain harkoista ja aloin elää huomista ja valmistauduin jo lähtemään harkkoihin kunnes tajusin että on vasta maanantai:D Hoho, sain silti energiapuuskan ja kiipeilin puissa kuvailemassa otsikossa mainittuja neitejä:3 Laatu on ainakin Howleenin kuvissa vähän mitä on, koska en jaksanut tarkennella tuolla puussa, vaan kuvasin nopealla tarkennuksella;)




 Ei näinn 8D Hohoho Howleen ei ainakaan kaatunut ja tehnyt ilmassa kuperkeikkaa = tippunut naamalteen hankeen 8)





Tälläinen taiteellisen laho lauta törröttää meidän vinon ja rikkinäisen puuliiterin seinästä<3


 Nyt kun muistan: KENENKÄÄN kuvat ei tee oikeutta Jinafirelle<3 Neitosen oikean kauneuden voi nähdä vasta kun sen näkee IRL:3







 Ja nämä Miku_6:delle omistettuna, hän kun pyysi kuvia uudesta nukkekaapista joka on ollut valmis jo ainakin kuukauden xc Koska kaappi on niin lähellä vastakkaista seinää, siitä ei saanut kunnollista kuvaa =kuvat osina ja yritys ottaa koko kuva.
 Koko kaappi, suunnilleen. Tuo alhaalla oleva musta tila ei ole lattiaa, vaan vielä yksi valoton hylly jossa CAM-nuket majailevat (y) Julmaa, tiedän:D Niillä on sentään sohvia ja kalusteita eikä niiden tarvitse seisoa!!
Telineettömät nuket tosiaan on tuolla ylähyllyllä sohvan kanssa, toivon mukaan ei täyty kamalasti O_O

4 kommenttia:

  1. Oon kade. Jinafiren vuoksi <:
    Ihania kuvia on joo!

    VastaaPoista
  2. Howleen ja Jinafireee <3<3<3<3<3<3<3<3

    VastaaPoista
  3. JINAAA ~~~ >WWWW< ♥ Voi, en malta odottaa että saan joskus omani ! Uskon kyllä etteivät kuvat tee oikeutta.. Koska Cupidin kanssa niin on ainakin. Vaikka sinä kyllä osaat kuvata ja sait Jinan kaikki piirteet upeasti esille ♥ Ihania !
    Kiitti nukkehylly-kuvista, kaunista on <3

    VastaaPoista

Kommentoi ihmeessä, en kiellä:)