Sivut

tiistai 9. heinäkuuta 2013

Haaste + järjestelyä

Ei, ei se 11 faktan haaste:D Mua on aika turha haastaa enää siihen, koska oon niiiin kyllästynyt siihen. Tämä on siis Yoru Mistin blogista löytämäni vähän uudempi haaste johon kuuluu nukkejen kuvaamista. Mua ei haastettu mutta Yoru sanoi että saa tehdä muutenkin:)

Haaste

Kuvaa Monster High- nukke annettujen ohjeiden mukaan. Joka kuvassa ei tarvitse olla sama nukke ja nukkeja voi näkyä kuvissa useampia kerralla. Kuitenkin joka kuvassa täytyy näkyä vähintään 1 nukke ja annettu aihe. Toteutettuasi haasteen voit antaa sen eteenpäin 1-10 bloggaajalle.

1. 4 elementtiä. Kuvaa nukke + joku näistä elementeistä: ilma, maa, vesi , tuli.

2. Kesä. Kuvaa nukke kesäisissä tunnelmissa.

3. Eläin. Kuvaa nukke jonkun eläimen kanssa. (Vinkki: myös pehmoeläimet hyväksytään)

4. Pelko. Kuvaa nukke ja asia, jota pelkäät
 
1. Lempparielementtini (ja omani), vesi.
2. Ei, ei tuullut. Kuinka niin? :o
 3. Ilkeästi hyödynsin nukkuvaa Kiaraa joka ei edes herännyt vaikka tungin Cleon tuohon >:--D
4. Korkeat paikat. No okei, en ehkä välttämättä varsinaisesti pelkää korkeita paikkoja, mutta silti:/ Enemmänkin ehkä huterat korkeat paikat, noi tikkaat on tosi ruosteiset ja heikot.

  
Ja eilen taas siinä yhdeksän aikaan illalla ajattelin tuulettaa vähän nukkekaappeja eli vaihtaa järjestystä. 

 Nuket suurenee kivasti tuonne ylöspäin:D Tähän kaappiin, mikä on mun huoneessa näkyvillä heti kun astuu sisään, laitoin kaikki alkuperäiset ja ne yleisimmät hahmot. Hm,  mikähän tuo Toralei tuolla sitten on?:D Kissaneidit jäi samalle paikalle kuin aina ennenkin, ei kiinnostanut siirtää niitä:/ Vähän pelottaa kun mulle on tulossa vielä lähiaikoina kaks Clawdeenia (MF ja 13 Wishes), niin mihin oikein pystyn tunkemaan ne?:D Harmi kyllä kahdella Clawdeenilla ei ole kummallakaan telinettä, joten CB ja 2-pack Clawdeen on laitettu samaan ylimääräiseen telineeseen. Ilman sitä vyötäröjuttua, mutta silti.
 Ja toinen kaappi joka on vähän piilossa siellä täällä meidän tietokoneen vieressä ja joka on TOSI TYHJÄ. En ymmärrä miten onnistuin viimeks tunkemaan nuket niin ahtaasti, toi alahylly oli kokonaan tyhjä ennenkö tajusin että kannattais ehkä siirtää CAMit sinne, pois tuolta pimeestä kellarikerroksesta öö?. Ja tosiaan, kuka löytää jotakin jännää tästä kuvasta?;)

11 kommenttia:

  1. ooi, hienoja kuvia. ootan innolla kun pääsen ite tekemään tuon haasteen ^w^ sun nukkehyllys on ihana o__o ite oon ängenny 13 nukkee johonkin 45 cm pituselle hyllylle ja tulee joo vähä ahtaaks se tila xd

    VastaaPoista
  2. kiva postaus (:

    liityin lukijaksi

    edlunajanuket.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Ohoh, johan on nukkeja :'D
    Todella kauniita nukkeja omistat <3
    Ooh.. Toralei <3

    VastaaPoista
  4. Mä voin sanoa että mun henki salpautu kun näin sun nukkekaappis. Jos saisin kaiken tuon omakseni niin... *pyörtyy ajatuksesta* Pyhä kokoelma !
    Erityisesti haluaisin Jinan ja kaikki Clawdeenit. Clawdeen on mun ehdoton suosikkihahmo (koska haluan niitä kaikkein eniten) mut mulla on niitä vaan kaksi (ja nekin samaa mallia).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Clawdeen on munkin ylivoimanen lemppari!:D Toivottavasti saat uusia, Clawdeen on täydellinen <3

      Poista
  5. Voi miten mahtavat kuvat! :D Ihanaa kun teit tämän. Ekka kuva on lempparini! ^_^

    VastaaPoista
  6. Todella siisti kokoelma ja ihana vitriini :) Montako MH-nukkea sulla on? Siis onko kaikki tossa vai onko niitä lisää jossain jemmassa? :D Haluaisin itsekin jonkun tuon tapaisen vitriinin (tai pari...), saisi nuket paremmin esille. Mutta ei meillä riitä tila :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tossa on kaikki, 65 on yhteensä:) Meillä on tosi pieni talo, ei ees toista kerrosta ja käytännössä tää on pelkkä pieni mökki metän keskellä. Jotenki vaan oon saanut nää mahdutettua:D

      Poista
  7. Niin ja, se jännä on ehkä DC Robecca :D Koska sitä sulla ei ainakaan ennen oo ollu. 8)

    VastaaPoista

Kommentoi ihmeessä, en kiellä:)