Sivut

keskiviikko 29. elokuuta 2012

Ihan kivat laadut hei.

Elikkäselikkäs, julkistan nyt kuvatarinan muodossa ton mun toisen MH-projektin, joka on siis puoliksi valmis:D Ja tosiaan, kuvat on otettu sisällä ja salamalla ja ne kuoli.

 G: "HEI ja tervetuloa karmaisevalle kummitustalokierrokselle...!"*

*käännös zombiekielestä.
 G: "Aluksi on paras kertoa tämän talon historiasta. On huhuttu, että talo olisi alunperin kuulunut Barbie-heimolle, mutta sittemmin muuttunut Monster High-klaanin päämajaksi. On myös kerrottu, että julkisivu on äitelän vaaleanpunainen, koska suunnittelijan, eli Piritahirviön, äiti ei hyväksynyt kokomustaa seinää. Huomioikaa muös talon huomattavasti keskeinen sijainti, lähellä tekniikkapistettä ja WC:tä. Vaikka talo onkin hieman kallion reunan yli ulottuva, se ei silti romahda 8)"
 G; "Ja koska talossa ei ole ovea, ja jos on, se on piilossa, menemme siis ikkunasta sisälle. Nähdää siellä!"
 *viiden minuutin kuluttua kun kameramies on päässyt sisään*
G; "Ja kyllä, olemme ensimmäisessä huoneessa, eli siis shakkiruuduilla koristettuun huoneeseen. Tuoli vahvistaa ajatuksen Barbie-klaanin talosta, mutta kun ajatellaan Draculan tytärtä... no, ymmärsitte varmaan".
 G: *selittää taustalla* "Tuoli on jokatapauksessa hyvin kaunis ja etenkin pehmeä, ja asiantuntijoiden mukaan aitoa antiikkia, eli siis myös todella arvokas kaluste."
 G: "Ah, huomioikaa myös antiikkinen peili, joka, tarun mukaan tietenkin, kuului jättiläisen kaulakoruun, mutta kun koru meni rikki, ja peili putosi maahan, joku tavallisen kokoinen löysi sen. Jotenkin se on päätynyt seinälle. Nyt onkin viereisen huoneen aika!"
 G:*siirryttyään huoneeseen* Tämä on todella upea huone! Toisin kuin muut huoneet, huhupuheiden mukaan, talon suunnittelija maalasi tämän huoneen kokonaan itse, kun taas muissa huoneissa turvauduttiin muiden apuun. Epäilen hänen isäänsä hihihi:) Tämä huone on autio. Joko huonekalut on viety pois tai niitä ei koskaan ollutkaan. No, seuraavaan huoneeseen siis!"
 G:Tuonne yläkertaan ei ole portaita, mutta niiden tilalla on toinen hyvin ekologinen vaihtoehto; köysi! Kiivetkäämme siis tätä pitkin sisälle."
 G: "Noniin, nyt kun olemme sisällä, voimme tutustua huoneeseen. Huomatkaa upeat Le Zombie Limá-kuvioiset seinät, joihin on käytetty valtavasti aikaa, eikä varsinkaan pyyhitty kertaakaan pois seiniltä."
 G: "Täällä onkin taas oikein mukava ja kaunis sohva, joka ei kuitenkaan ole antiikkista Barbie-perimää, vaan jotain uudempaa ja, ainakin minusta, hienompaa!"
G: "Viimeinen (tyhjä owo) huone! Kerrassaan upea raitalattia, ja pinkki seinä vaalentamassa muuten mustaa vaikutelmaa. Suosittelen ehdottomasti tätä taloa lomakohteeksi kaikille monstereille! missä on varauslista?"
------------------------------------------------


Jos olitte viisaita keksitte kaiken tarpeellisen tiedon Ghoulian puheista:)

6 kommenttia:

  1. Upea talo! Nyt aloin itekkin kiinnostumaan talon tuunaamisesta omille monstereilleni, mutta saavat ainakin toistaiseksi vielä pysyä kodittomina. :'D
    Erityisesti nuo mustat valuvat maalaukset ovat clawsomeja!

    VastaaPoista
  2. Hihi kiitän, tykkään itekkin niistä. Ja oli helppo tehdä, lätkästiin vaan maalia yläreunaan 8'D

    VastaaPoista
  3. Mahtava talo! Mun monsterit ovat kateudesta vihreänä.

    VastaaPoista
  4. Minä ja Neakin teemme MH -talon, kunhan pääsemme muuttamaan uusiin huoneisiimme ;)

    VastaaPoista
  5. Hyvä luoja miten kaunis talo ~ !
    Ihana todentotta. Ja Ghoulialla kaunista kerrontaa, ah 8D En voinut olla repeämättä parissa kohdassa. Ihan mahtava.

    VastaaPoista
  6. Esittely oli ihanan humoristinen :D etenkin alku oli hulvaton!
    Kirjoitat tosi hyvin.
    Tykkään paljon tosta Le Zombie Limá-kuvioista :)

    VastaaPoista

Kommentoi ihmeessä, en kiellä:)