Sivut

keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Kylpyiltoja;)

Kuvia mulla ei vielä ole, mutta tänään tarttui Cittarista mukaan Draculauran kylppärisetti, yllättävän halpana suomen hinnoillakin; 20euroa! Ihana on tosiaan, paljon kaikkia yksityiskohtia ja tarvikkeita mukana, esimerkiks avattava huulipuna ja puuterirasia. Ja se kylpyamme... voiko taivaallisempaa olla?:D No, jokatapauksessa otin sen tänään mukaan suihkuun (älkää sanoko mitään) ++ raahasin SS-Draculauran koekäyttämään ammettaan. Tunsin itteni tosi pikkuseks ku leikin suihkun lattialla nukella 8D Ovi lukossa tietenki, serkku on kylässä mur inhoon sitä. Ajattelin kuitenki huomenna kuvailla mahdollisesti tuolla MH-talossa, jahka raaskin laskea sinne ammeeseen vettä muualla kun kylppärissä. Toisaalta jos vien koko huoneiston kylpyhuoneeseen... hmm kjehjeh >8--D NII ja onhan se peilipöytäkin/lavuaarikin ihana, rakastan sitä D:n kuvaa siinä peilissä. No, iltoja!

8 kommenttia:

  1. Ihanaa ~ itsekki vois sen paketin ostaa jos kerran nuin halpa on o_o aattelin et maksais joku kuuskymppii xdd no nyt heitän ne huolet hemmettiin ja meen äkkiä hankkiin sen~ taino eka rove, sit kattoo jääks rahaa..
    ja kuvei odotan innolla ~~

    VastaaPoista
  2. Noin halpa? :o
    Voi vitsit, nyt tekis kyllä mieli ostaa, saattaisi ehkä innoittaa kuvaamaan monstereita enemmän, nyt kun ovat enimmäkseen vain tylsästi ständeissään seisoskelleet. :'D
    Kiva jos on kuvia tulossa! :3

    VastaaPoista
  3. Ja Ghoulian skootterikin oli tosiaan siellä, kakskymppiä sekin!:D

    VastaaPoista
  4. Hihii, kuinka suloisia touhuja sinulla!
    Kuvista tulee varmasti hienoja (:

    VastaaPoista
  5. Voi skootterikin olisi aivan ihana! :D

    VastaaPoista
  6. Mä hankin ehkä sen ihme huonekalu paketin missä tulee Clawdeen.

    VastaaPoista

Kommentoi ihmeessä, en kiellä:)