Sivut

sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Poikkean aiheesta eiku.

HIHIHIHIIIII, tälläsen palleron äiti oli hommannut meille eilen:) Äiti oli kuulemma aina halunnut valkosen tyttökissan ja... tässä sitä ollaan. Pikkuprinsessan nimi on Kiara, Leijonakuninkaastako kenties;)

 Joopajoo, aikeena olis pahoinpidellä teidät kissakuvien määrällä ++ huomatkaa että 3/4 kuvista on sellasia missä Kiara nukkuu, koska jos meinaa saada tästä tytöstä kuvan jossa se on hereillä ilman urheilukuvausta... voin sanoo että vaikeeta on.










Selitän tänne loppuun vielä siitä että kuinka koomista täällä tällä hetkellä on;
a) Mimosa, vanhin kissa, ei välitä tai sitten ei vaan ole huomannut uutta tulokasta nukkumiseltaan ja syömiseltään.
b) Dima, toiseksi vanhin kissa, seuraa ihan hyväntahtoisesti pikkuista; sen verran kohtelias herra että antaa jopa vähän haistella ja hyppiä pöydän päältä selkään  8D
c) Figaro, toisiksi nuorin; "MITÄMITÄ KUINKA TE KEHTAATTE???!!! ÄRRRMURR HÄIVY PENTU!" Okei ei nyt ihan, mut melkein. Figaro on melkein koko ajan pihalla (asun siis maalla:D) ja jos tulee sisälle niin varjostaa Kiaraa turvavälin päästä ja mulkoilee. (Voiko kissat mulkoilla O_O?)

Jooniin, ens viikonloppuna lähdetään äidin kanssa Helsinkiin, sieltä toivon mukaan tarttuu jotain mukaan. (ROVE O_O) jajaja nii. Kaipa tässä viikolla jotain nukkepostausta tulee, jos keksin jonkun aiheen tms. EIMUTHEI, jos millään viittitte niin sanelkaa ideoita mitä voisin toteuttaa. Just esim. mitä nukkea tahtoisit nähdä, missä kuvattuna ja tällästä:D

9 kommenttia:

  1. Voi miten suloinen! Mä en kestä! <3

    VastaaPoista
  2. Voiiiih ihana ! ♥////♥ mullekko tommottis pikkune <3
    itsekin toivon saavani ensiviikonloppuna jotakin kivaa (;

    VastaaPoista
  3. Kaiken toivon mukaan Hesassa on Robecca ja Venus, jotta voin kerjätä äidiltä ne kummatkin. Ja sitten pitäis saada GR-Frankie ja Cleo ennen Halloweenia... Ei näin.

    VastaaPoista
  4. Oih!♥♥ Sulonen otus~♥

    VastaaPoista
  5. *.* <3
    mahdottoman suloinen palleroinen!
    Super-söpöjä kuvia <3 kiitos <3
    Heh, kivan erilaiset reaktiot teidän kisuilla :D

    Toivottavasti löydät Robeccan ja Venuksen!! Pitelen peukkuja siihen saakka, että ne on sun nukkekaapissa...

    Olis kiva nähdä kuvia sun nukeista niiden uudessa hienossa talossa (:

    VastaaPoista
  6. Sulonen♥w♥ Kyllä kiitos saa näyttää paljon kuvia Kiarasta ja muistakin kissoista:D Ja sit mun toiveena olis et laittaisit lisää kuvia sun Cristalle Aiguasta, se on niin upee. Olis myös hauska nähä Dwyenne ja Draculaurat yhdessä:3 Toivottavasti löydät Robeccan ja Venuksen (+ muitakin) Helsingistä. Onnea etsintöihin!

    VastaaPoista
  7. Tuitui ihuna! ♥'

    http://ropzubloggailee.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kommentoi ihmeessä, en kiellä:)