Sivut

keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Pieni keijukainen...

Törmäsin tänään hyvin tavanomaisella kävelylläni metsässä keijukaiseen.
 Se höpötteli itsekseen ja istuskeli kaatuneen puunrungon oksalla. Katsokaa noita upeita siipiä!
 Pian se kuitenkin huomasi minut,sieppasi korinsa ja lähti kipittämään karkuun. Sain kuitenkin sen vakuutettua, että en tarkoittanut pahaa:)
 Sitten selvisi, ettei se ollutkaan yksin, vaan sillä oli mukaan Skulia-niminen ystävällinen luuranko. Se on hänen hyvä ystävänsä.
 Neiti myös esitteli naamiotaan, joka on sekin hieno! Mistähän keijut saavat vaatteensa?
Tämän keijukaisen nimi on Draculaura, ja se kuuluu Ghouls Rule-lajiin.
-----------------------------

Juueli, eilen illalla äiti vinkkas että olispa kiva että joku laskis noi kolikkolaatikon kolikot, ja siitä vois ehkä olla jokin palkkakin saatavissa. No, arvaatte varmaan kuka tarjoutui?:D Laskin rahamääräksi 40€, jolla ajattelin ostaa Venuksen tai Robecan, jahka ne jossain näkisin. Tänään pankissa äiti sitten sai selville että siinä olikin 67€ (mun laskutaidot tiedetään 8D) ja loppujenlopuks sain tän:)<3 Nyt on pakko julistaa, että GR-Dracu on mun KAS, Kaikkien Aikojen Suosikkimonsteri:) Ei vaan pelkästään Ghouls Ruleista, vaan kaikista!:D Totesin sen huomatessani et olin hiplaillu nukkea sellaset kaks tuntia, tutkinu vaatteita ja leikkiny siivillä 8D Hihhih, muutenki Ghouls Rule on paras linja forever:)<3 Wihii oon niin ilonen kun sain tän!:D

7 kommenttia:

  1. Ihana kun sait Draculauran! ^_^ Minäkin olen omaani ihan ihastuksissani ^_^;

    VastaaPoista
  2. Tämä Draculaura ON upea nukke ~ Kumpaa ajattelit ostaa, Venusta vai Robeccaa ? Kilohinta 1,l50€ eiku- :D Sanamuotoni kuulosti ihan oudolta, ihan kuin ne kaksi olisivat irtokarkkilajeja, hoho.

    VastaaPoista
  3. No, ehkä ensin Robeccaa, kun kuitenki osallistuin siihen MH-lehden kisaan missä voi voittaa Venuksen. Jos sattuis arpaonni käymän (mitä epäilen) nii omistaisin kaks Venusta ja sitten ketuttais:D Tosin kumpikin kyllä todellakin tulee vielä löytymään tuolta nukkekaapista, VAIKKA SE OLISI VIIMEINEN TEKONI eiku.

    VastaaPoista
  4. Haluaisin itsekin tavata tuollaisia keijuja metsässä!

    VastaaPoista
  5. Ihania kuvia! Onneksi olkoon uudesta nukesta! Ghouls rulet ovat ehdottomasti kaikista parhaimpia. Toivottavasti sat ne kaikki. Ja Robeccan ja Venuksen ;)

    VastaaPoista
  6. Minun olisi tarkoitus hamstrata kaikki Ghouls Rulet ja tottakai RoVe (RobeccaVenus). :3 Nyt on vaan Clawdeen, mutta saattaapi olla että saan lähiaikoina Draculauran ja Frankien...~~

    VastaaPoista
  7. Jepjep, jos hyvin käy saan Halloweeniin mennessä Cleon ja Frankien. Suunnitelmissa on Halloween-viikko...

    VastaaPoista

Kommentoi ihmeessä, en kiellä:)