Sivut

perjantai 7. joulukuuta 2012

Magic Night Out

Hihihi, sain joskus viimeviikolla Yasminan vaatesetin:)<3 Mun piti esitellä se jo viime perjantaina, mut sitten se vähän jäi:D On vaan NIIIN ärsyttävää että joudun copypastettamaan kuvat tänne, siitä siis johtuu postailemattomuus:D

 
Hattu, kengät ja avattava laukku.

Mtähän näistä sanois?:D TÖNKÖT taitaa olla ainoa oikea kuvaus näille (y) Idea on kiva, ja jos olis käytetty useampaa väriä ja nätimpää kärkeä niin ehkä sitten.

 
 Hattu on ihan kiva, mutta siitä lisää alempana.
Laukkukin on ihan semikiva, ei tosin tietenkään sitä MH-laatua:D
 
 Ja sitten vaatteet...
 
 Tää on ihan kiva. Toisaalta en ymmärrä, miks tän hameen alle on tarkotus laittaa vielä farkut?
 
 Farkutkin on ihan kivat, vaikka ainoa hauska puoli on koristekuvio tossa reunassa.
 
 Laatukaan ei hurmaa. KATTOKAA TOTA REUNAA caps :'( Monstereiden vaatteet on aina huoliteltu sieltäkin mistä ne ei näy; MGA ei ilmeisesti pidä sitä tärkeenä.
 
Paita/takki/juttu onkin sitten paras osa koko asusta. Tykkään tosi paljon kiiltävästä pinnasta++ nyöristys on kiva.

 
SILMÄVYÖ<3 Ihana yksityiskohta:)

Sitten se hattu... kiinnistyssysteemiä ei ole:D Ite käsitin sen niin, että se vaan painetaan alkuperäsen hatun päälle (korjatkaa ihmeessä jos tiedätte paremman keinon:D) ja jotenkia taiotaan se pysymään siinä (y) Yasminalla hattu vielä pysyy jotenkuten, koska reunat voi tunkea noiden lettisykeröiden alle, mutta entäpäs muiden tyttösten suhteen?

Koko asu olis sitten tässä. Kokonaisuutena ihan kiva, itseasiassa saatan tykätä tästä enemmän kuin alkuperäsestä:D

6 kommenttia:

  1. Voah, ihana Yasmina! Meneekö nuo kengät miten hyvin monstereille :) Voisi joskus ostaa vaatepakkauksen vain monsteri söpöläisille, jos kengät ja vaatteet menevät ihan okei :) Minkä hintasia nämä paketit ovat noin? :S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin Meyganan ja Jaden mukana tulleet kengät menivät Monstereille :)

      Poista
  2. En ole itseasiassa kokeillut, vois kyllä. Hinta oli kyllä aika kamala kun Kodin1:sestä ostin... 22€ o___o toisaalta Kodarissa on aina kallista :D

    VastaaPoista
  3. Ahnam, Yasmina *__* <3 söpöyskuolema
    No, saatan saada oman lähiaikoina. Toivottavasti.. ~ Ite en tykkää tosta takista. D8 Liian ... tönkön ja kiiltävän näköinen makuuni. Mieleeni tulevat jotkut halppisvaatteet. D--:
    Muut vaatteet ovat kyllä ihania~~

    VastaaPoista
  4. Voi ihana Yasmina *huokaa* Ihastelin tyttöstä taas tänäiltana kaupan hyllyillä ^_^;

    Asukokonaisuus näyttää kyllä varsin kivalta Yasminan päällä :D Tuo hattuasia on kyllä vähän hassu. Minäkin ihmettelin vaatesettjä katsellessani, ettei eikö niissä todellakaan ole mitään kiinnitysjuttua. Kokeile laittaa pienet palat sinitarraa reunojen alle, niin jos se sitten pysyisi paikallaan ja asettuisi paremmin :)

    VastaaPoista

Kommentoi ihmeessä, en kiellä:)